Exclusive rehabilitation and alcohol treatment clinics worldwide

Follow us on   
Castle Craig Netherlands Front
Castle Craig Netherlands Staff
Castle Craig Netherlands Hallway
Castle Craig Netherlands Office
Castle Craig Netherlands Interior
Castle Craig Netherlands 1 to 1

Castle Craig Nth

Wassenaarseweg 33
Netherlands
Hague
CG
2596
3456 070 028

Email Us    Website

Centre Description

Addiction facilities for drug recovery near Amsterdam. Castle Craig Nederland bestaat sinds 2000 en is een WTZi-gecertificeeerde verslavingszorginstelling. In Nederland werken zo’n 30 medewerkers bij Castle Craig, bij onze behandellocaties in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam.


Castle Craig Hospital in Schotland is een verslavingskliniek. Deze kliniek is in 1988 opgericht door Peter en Dr Margaret Ann McCann. Castle Craig Hospital Schotland heeft zo’n 90 medewerkers en er zijn in totaal 121 bedden voor patiënten.

Contact


Wij raden iedereen die momenteel lijdt aan de gevolgen van een verslaving en naasten aan om contact met ons op te nemen. We bekijken samen met u uw situatie en plannen samen met u een intake waarbij we onderzoeken wat de beste vorm van behandeling is. In sommige gevallen is ambulante behandeling het meest passend; dit vindt plaats in Nederland. Soms is een klinische behandeling in onze kliniek in Schotland de beste optie, waarna we u met alle nodige zorg in Schotland zullen behandelen.

Ambulante verslavingszorg en verslavingskliniek voor alcoholverslaving en andere verslavingen


Castle Craig biedt al ruim 25 jaar hulp aan mensen die last hebben van een alcoholverslaving, een drugsverslaving of andere verslavingen. Wij zien verslavingen aan alcohol en drugs als een behandelbare hersenziekte, en wij geloven dat totale onthouding de beste manier is om volledig en levenslang van verslaving te herstellen. Castle Craig biedt ambulante therapieën zoals dagbehandeling, individuele therapie en eHealth. We bieden klinische therapie in onze afkickkliniek. Een deskundig medisch en psychiatrisch team van artsen, verpleegkundigen en therapeuten, geleid door een team van psychiaters, werkt dagelijks aan het langdurig herstel van onze patiënten.

De visie van Castle Craig op verslaving

Verslaving is een chronische maar behandelbare ziekte


Bij Castle Craig Nederland behandelen we verslavingen aan alcohol, drugs of andere verslavingen als een hersenziekte. Verslaving is een chronische en progressieve maar ook een behandelbare ziekte. Castle Craig biedt verslavingszorg, zowel in onze verslavingskliniek als ambulant. Onze behandelmethode is gebaseerd op het principe dat algehele onthouding noodzakelijk is voor langdurig herstel.

Onze therapeuten en medewerkers in Nederland


Het behandelen van verslavingen is mensenwerk. Castle Craig beschikt over een ervaren team van betrokken behandelaren en medewerkers. Een aantal van onze medewerkers zijn ervaringsdeskundig: ex-patiënten die zelf succesvol langdurig gestopt zijn en hun ervaringen en vaardigheden willen gebruiken om onze patiënten te helpen.

In 2000 opende Castle Craig een kliniek in Den Haag, om ook Nederlandse patiënten te behandelen aan hun verslaving. We hebben een breed netwerk van vestigingen opgebouwd door het hele land en een eigen team waaronder een medisch directeur, adviserende psychiaters en therapeuten. Na de behandelingen bieden we tevens nazorg aan in Nederland.

Castle Craig ademt een unieke familiare sfeer. Onze medewerkers helpen met het starten van een nieuw abstinent leven en de heropbouw van verbroken familierelaties. Castle Craig Hospital is een van de meest gerenommeerde verslavingszorgklinieken in Europa. Duizenden mensen over de hele wereld hebben hulp gezocht bij Castle Craig om te herstellen van hun verslaving.

Contact opnemen met Castle Craig

Er zijn verschillende manieren om in contact te komen met Castle Craig. Iedere werkdag zijn wij bereikbaar van 09.00 uur tot 19.00 uur en van 13.00 tot 14.00 uur hebben wij een telefonisch spreekuur. Tijdens het telefonisch spreekuur krijgt u rechtstreeks contact met een van onze behandelaars. U kunt zich ook aanmelden voor een intakegesprek met ons aanmeldformulier, of u kunt zich laten terugbellen door een therapeut op een moment dat het u uitkomt.

Kijk hier voor de mogelijkheden voor contact en extra informatie per vestiging.

Ons telefoonnummer voor de kliniek in Den Haag is 070 3456 028.

Ons telefoonnummer voor de kliniek in Amsterdam is 088 770 7077.